Hozzávalók: 20 dkg húsos,füstölt szalonna, 60 dkg zöld ceruzabab, 4-5 gerezd fokhagyma, 1 nagy fej vöröshagyma, 3-4 szép kemény paradicsom, só,õrölt bors, borsikafû.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megtisztított zöldbabot forrázd le,és hagyd jól lecsepegni. Vágd apróra a szalonnát,a hagymát,és a fokhagymát.A meghámozott paradicsom kemény húsát kockázd fel. A serpenyõbe dobáld be a szalonna darabokat,és hagyd,hogy kicsit izzadjanak. Add hozzá a hagymát,a fokhagymát és ha már üveges a babot is.sóval borssal ízesítsd,és párold együtt. Az utolsó pillanatokban szórd bele a paradicsomokat,és hintsd meg borsikafûvel.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!