Hozzávalók: 1 kg fehér káposzta, 5 dl paradicsompüré, 1 fej hagyma, 30 g zsiradék, 30 g liszt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A káposzta torzsáját kivágjuk, szálasra gyaluljuk, sós vízben feltesszük fõni az egészben hagyott hagymával együtt. Rántást készítünk, simára elkeverjük a paradicsomlével, és ha a káposzta puha, hozzászûrjük a fõzõlevet is, de a hagymát dobjuk ki. Ráöntjük a káposztára, és összeforraljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!