2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Áfonyás piskótatorta

Hozzávalók: 22 dkg piskótapor, 1 tojás (szükség szerint), 12 dkg fekete áfonya.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

190°C-ra melegítsük elõ a sütõt. Gázsütõ esetén 5-ös fokozat. Kenjünk ki egy 20 cm-es tortaformát. A csomagoláson leírtak szerint készítsük el a piskótát a porból. Ha kell adjuk hozzá a tojást. Öntsük a tortaformába a tésztát. A csomagoláson leírtak szerint süssük. Az áfonyával a sütés vége elõtt 10 perccel gyorsan szórjuk meg.2-3 percig hagyjuk hûlni a formában, majd rakjuk rácsra. Tálaljuk kihûlve.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!