Hozzávalók: 50 dkg tejszín, 2 dl joghurt, 20 dkg sárgabarack, 3 dkg Porcukor, 6 cl zselé (olvasztott), 1 db piskóta, 40 dkg sárgabarack, 1 dl zselé.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
50 dkg tejszínhabot lazán eldolgozunk 2 dl natúr joghurttal, 20 dkg apróra vágott sárgabarackkal, 3 dkg porcukorral és 6 cl olvasztott zselével. Ezt a könnyû krémet beletöltjük egy piskóta karikába. Hûtõbe tesszük 1 órára hogy a zselé a krémben megkössön. A lehûlt torta tetejét kirakjuk vékonyra szeletelt barackkal és hajszálvékonyan lezselézzük. A zselébe érdemes tenni egy kevés citromlevet, lassítja a barack barnulását.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!