2024.04.19. - Emma

Gyümölcsmorzsa

Hozzávalók: 50 deka gyümölcs, 25 deka liszt, 12 deka + egy kicsi cukor, 10 deka margarin.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gyümölcsöt apró darabokara vagdalom, egy jénaiba szórom. A tetejét megintem kb. 2 kanál cukorral.

A lisztet, cukrot margarint morzsás állagúra gyúrom, a gyümölcsre szórom. kb. 180-200 fokos elõ fûtött sütõben addig sütöm, míg a teteje szép színû nem lesz. Melegen, hideg vaníliaöntettel, vagy fagyival tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!