2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sajtos zöldspagetti

Hozzávalók: fél kiló zöldspagetti, 5 dkg reszelt pecorino, 5 dkg reszelt parmezán, 5 dkg reszelt provolone, 5 dkg vékony szeletekre vágott mozzarella, 2 ek olivaolaj, só, 8-10 dkg vaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

3 liter vizet felforralok, sózom és beleteszek 2 ek olajat. Mikor forr, beleteszem a spagettit és lassú tûzön, idõnként kevergetve 8-10 perc alatt "fogkeményre" fõzöm. Leszûröm, a mély tálba teszem. Tetejére vajat forgácsolok.

Az asztalra teszem a kifõtt tésztát és négy kis tálkában a sajtokat. Mindenki saját ízlése szerint vesz magának.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!