Hozzávalók: 3 ek olaj, 2 fej hagyma, 1 kg zöldpaprika, 20 dkg paradicsom, 3 gerezd fokhagyma, 1 kk majoranna, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A paprikát kicsumázom, karikákra vágom, a paradicsomokat nyolcadolom. A felforrósított olajon aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát. Ráteszem a paprikát és a paradicsomot, valamint a késpengével szétnyomott fokhagymát. Sózom, megszórom majorannával, majd fedõ alatt puhára párolom.
Régi barátom Nándi lecsója a fûszerezésével tûnik ki a közönséges lecsóreceptek közül. Karakterét a fokhagyma és a majoranna adja meg. Puha kenyérrel tálalom.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!