2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Szõlõlekvár

Hozzávalók: 1,5kg érett, kék szõlõ, 20dkg dió, 1 mokkáskanál citromsav, 1kg befõzõ cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szõlõt leszemezzük, a diót kisebb darabokra törjük. A szõlõt kevés vízzel addig fõzzük, amíg a szemek elkezdenek szétpattanni. Szitán áttörjük, majd hozzáadjuk a diót, a cukrot és a citromsavat. Sûrûre fõzzük, Üvegekbe töltjük, majd dunsztoljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!