2024.04.19. - Emma

Fûszeres csirkeszárnyak naranccsal

Hozzávalók 4 személyre: 12 csirkeszárny, 300 g üveges hoisin vagy barbecue szósz, 3 narancs, 130 g zöld salátalevél, 3 zöldhagyma, felszeletelve.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Alaposan mossuk át és tisztítsuk meg a csirkeszárnyakat, aztán pácoljuk be a szószokkal. Az üres szószos üvegekbe még nyomjuk bele a narancs levét, öblögessük át, locsoljuk a csirkére és alaposan forgassuk át.

Elõmelegített sütõbe tesszük a szárnyakat, mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk, közben a megmaradt páclével megöntözzük.

Négy tényéra osszuk szét a salátaleveleket és a zöldhagymát, tegyük rá a csirkeszárnyakat és a tálaláshoz rakjuk körbe narancsgerezdekkel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!