Hozzávalók: 1 fej szeletelt hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg vaj, 1 babérlevél, fél kg darált hús, fél kg konzervparadicsom, 1 kg burgonya, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
2 teáskanálnyi vajon párold puhára a hagymát és a fokhagymát, keverd hozzá a darált húst, és párold addig, míg a keverés hatására a hús szét nem esik, ekkor add hozzá a paradicsomot, a babért, sót, borsot. Fedõ alatt lassú tûzön fõzd 45 percig.
Süsd át a burgonyát a maradék vajban. Rétegeld a burgonyát és a húst egy tûzálló tálban úgy, hogy a tetejére burgonyaréteg kerüljön. Önts rá 2 dl forró vizet, és fedõ alatt középmeleg sütõben süsd 25-30 percet.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!