Hozzávalók: 3 padlizsán, olívaolaj, só, bors, 1 gerezd fokhagyma, petrezselyem, 400 gramm joghurt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A padlizsánt megmosom, felkockázom, tepsibe teszem, és meglocsolom olívaolajjal, megszóróm sóval, fóliával lefedem, és puhára sütöm.
Közben elkészítem az öntetet: a joghurtba belekeverem az apróra vágott petrezselyemzöldet, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom, és ízlés szerint kerülhet bele pár csepp olívaolaj is. A padlizsánkockákat beleforgatom, és már kész is.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!