Hozzávalók: 1 kg sertésoldalas, 5 EK olivaolaj, 1 EK méz, 3 EK ketchup, 5 gerezd fokhagyma, 1-2 csepp Tabasco, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A fokhagymát szétnyomom és alaposan összekeverem az olajjal, a mézzel, a ketchuppal és a fûszerekkel, majd bekenem vele az oldalasokat. Mintegy 1 óra hosszat állni hagyom. Sütõben, vagy grillben mindkét oldalt 10-15 percig sütöm, majd ismét bekenem a marináddal.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!