2024.04.23. - Béla

Joghurtos uborkasaláta

Hozzávalók: 300 g uborka meghámozva és kimagozva, 200 g sûrû joghurt, 1 gerezd fokhagyma összetörve, 2 teáskanál szárított menta vagy 1 evõkanál friss menta, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az uborkát vékony csíkokra gyaluljuk, besózzuk, és amikor levet eresztett, egy szitában lecsorgatjuk. A joghurtot egy kendõben lecsepegtetjük, akkor jó sûrû lesz, belekeverjük a fokhagymát, a mentát és az uborkát. Kis tálakba rakjuk, és a tetejét megszórjuk mentával.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!