2024.04.25. - Márk

Rukkolás lencsesaláta

Hozzávalók (4 személyre tisztított mennyiség): 20 dkg fõtt lencse, 2 gerezd szétnyomott fokhagyma, 3 evk. almaecet, 10 dkg rukkola (a felét aprítsd fel, hasonlóan a petrezselyemzöldhöz), 5 dkg lencsecsíra, 5 dkg mustárcsíra, 1 dl joghurt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elõször az öntetet készítsd el: 1 dl joghurtban keverj el 2 gerezd szétnyomott fokhagymát, 3 evõk. almaecetet, egy kicsi összevágott rukkolát és mustárt. A fõtt lencséhez add hozzá a metélt csírákat és ízesítsd öntettel. Ha kész, a tetejére szórd rá a maradék rukkolát.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!