2024.04.19. - Emma

Nagyoncsokis brownie

Hozzávalók: 200 g vaj, 200 g jó minõségû étcsokoládé és tejcsoki, 3 nagy tojás, 1 csomag vaníliáscukor, 250 g finom szemû kristálycukor, 115 g finomliszt, 1 kávéskanál só, 150 g vágott mogyoró.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Melegítsük elõ a sütõt 180 fokra, vajazzunk ki egy kisebb tepsit. A vajat és az összetördelt csokit vízgõz fölött olvasszuk össze, majd hûtsük ki. Egy tálban keverjük ki tojást, a vaníliáscukrot és a cukrot, legyen jó habos. Egy másik tálba mérjük ki a lisztet, és keverjük hozzá a sót. Ha a csokis massza lehûlt, keverjük hozzá a tojásos-cukros masszát, míg egynemûvé válik, majd adjuk hozzá a lisztet és a mogyorót is. Kanalazzuk a tepsibe. Kb. 25 percig süssük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!