2024.03.29. - Auguszta

Töltött sárgadinnye gyümölcssalátával

Hozzávalók: 1000 g sárgadinnye, 150 g õszibarack, 250 g ananász konzerv, 50 g porcukor, 50 g citrom, 0,25 dl rum.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sárgadinnyét keresztben kettévágjuk, magjait, magházát kanállal kiszedjük. Kanállal kivájjuk a dinnyét is, hogy csak annyi húsa maradjon benne, hogy megtölthetõ legyen. A kiszedett dinnyehúst kis szeletekre vágjuk, hozzátesszük a kimagozott és feldarabolt õszibarackot és az ananászt. Megszórjuk porcukorral, meglocsoljuk citromlével, rummal és az ananászkompót levével. Óvatosan összekeverjük, elosztjuk a fél dinnyékbe, aztán hûtõszekrényben érleljük.

Fagylaltostyával tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!