2024.04.19. - Emma

Mustos karaj

Hozzávalók: 8 szelet rövidkaraj, 2 fürt szõlõ (piros és fehér vegyesen), 2 dl must, 1 dl olaj, grill fûszerkeverék vagy só, bors, fokhagyma, kömény, koriander, paprika keveréke, szerecsendió.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott hússzeleteket megfûszerezzük és meghintjük õrölt szerecsendióval. Kevés olajon elõsütjük. Felöntjük a musttal, és lassú tûzön rövid ideig pároljuk. Az utolsó percekben leszemezett, megmosott szõlõszemeket adunk hozzá, és együtt készre pároljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!