2024.03.29. - Auguszta

Egyszerû gombás rizs

Hozzávalók: 30 dkg rizs, 15 dkg gomba, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg vaj, 1 csokor petrezselyemzöld, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A rizst leöblítjük, majd a fele vajon megfuttajuk. Dupla adag vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, és hozzáadjuk az apróra vágott hagyma felét. Lefedve, alacsony fokozaton készre fõzzük.

A gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd felkockázzuk. A többi vajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a maradék hagymát. Rátesszük a gombát, majd puhára pároljuk. sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel ízesítjük, majd összeforgatjuk a rizzsel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!