Hozzávalók: 1 szelet görögdinnye (kb. 4-5 evõkanálnyi tiszta gyümölcshús szükséges), 1 db õszibarack, 1 ek aperol (olasz keserû likõr), pár csepp (zöld)citromlé, 0,5 dl limonádé (vagy bátrabbaknak száraz pezsgõ).
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A dinnyét tisztítsuk meg a magoktól, tegyük a barackkal, citromlével és jégkockákkal együtt a turmixba. Mixeljük, majd adjuk hozzá az aperolt és a limonádét (vagy pezsgõt). Röviden mixeljük ismét, majd citromhéjjal dekorálva tálaljuk.
Nyári koktél friss gyümölcsbõl, pezsgõ nélkül még a nagy melegben sem árt meg!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!