2024.04.23. - Béla

Fejpástétom

Hozzávalók: 1 kg fejhús, fél kg máj, 20 dkg hagyma, 10 dkg zsír, só, szerecsendió.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fejhúst, és a májat megfõzöm. A hagymát zsíron megpirítom, az egészet apró lyukú darálón ledarálom, fûszerezem és jól összekeverem. Bélbe töltöm, majd 90 fokos vízben egy órán át fõzöm. A vízbõl kiemelve hideg vízzel lehûtöm. Hidegen felszeletelve tálalom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!