Hozzávalók: 1 kg fejhús, fél kg máj, 20 dkg hagyma, 10 dkg zsír, só, szerecsendió.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A fejhúst, és a májat megfõzöm. A hagymát zsíron megpirítom, az egészet apró lyukú darálón ledarálom, fûszerezem és jól összekeverem. Bélbe töltöm, majd 90 fokos vízben egy órán át fõzöm. A vízbõl kiemelve hideg vízzel lehûtöm. Hidegen felszeletelve tálalom.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!