2024.04.24. - György

Dalmát paprika

Hozzávalók: 2 nagy fej vöröshagyma, 3 evõkanál olaj, 4 húsos zöldpaprika, só, õrölt bors, vörösbor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát körömnyi kockákra vágjuk, és az olajban addig sütjük, amíg üvegesedni nem kezd. Akkor a kicsumázott, szintén kockákra vágott paprikát beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és kevés vörösborral felengedve, puhára pároljuk. Rövid lével tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!