2024.04.25. - Márk

Hagymás vaddisznókaraj

Hozzávalók (4 személyre): 800 g karaj, só, törött bors, sima liszt, 40 g zsír, 20 g füstölt szalonna, 60 g hagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A karajt megmossuk, konyhai papírtörlõvel megtörölgetjük, csontjával együtt felszeleteljük, és csontja körül kiverjük. Megsózzuk, megszórjuk törött borssal, liszttel, és forró zsírban pirosra sütjük. A kockára vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, üvegesre pároljuk rajta az apróra vágott hagymát, és levével együtt hozzáadjuk a pirított karajokat, felöntjük forró vízzel, és fedõ alatt puhára pároljuk. Pirított burgonyával vagy rösztivel tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!