Hozzávalók: 2-3 db kisebb padlizsán, 1 citrom leve, 1 evõkanál olaj, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 13 dkg friss sajt, 2 evõkanál joghurt, fekete olajbogyó és paprika a díszítéshez.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A padlizsánt sütõpapírra fektetjük, és egy óra alatt 180 °C-on megsütjük. Félbevágjuk, húsát kikaparjuk, turmixoljuk, majd hozzáadjuk a citromlét, az olajat, fokhagymát, sajtot, joghurtot, és simára keverjük. Több órára hûtõszekrénybe tesszük. Olajbogyóval és paprikával díszítve tálaljuk. Pirított kenyér illik hozzá.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!