2024.04.20. - Tivadar

Vajas brokkoli

Hozzávalók: 50 dkg friss vagy 1 csomag fagyasztott brokkoli, 5 dkg vaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ha friss brokkoliból készítjük, a brokkolit sós vízben puhára fõzzük alaposan lecsepegtetjük, majd forró tálra téve, a meleg vajjal leöntjük esetleg vajba forgatjuk. Ha fagyasztott brokkolit vettünk hozzá, a vajat megforrósítjuk, a még fagyott brokkolit beleöntjük, és megsózva nagyon kis lángon, fedõ alatt, saját levében, idõnként megkeverve, nehogy odakapjon, öt perc alatt megpuhítjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!