2024.04.20. - Tivadar

Csokoládés eper-parfé

Hozzávalók: 25 dkg csokoládéfagylalt, 25 dkg csokoládé tejszínkrém, 23 dkg eperfagylalt, 23 dkg eper tejszínkrém, 5 dkg gyümölcsdísz.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kifagyasztott csokoládéfagylalthoz hozzákeverjük a csokoládé tejszínkrémet, és 3 cm vastagon kikenjük vele a félgömb formát. A kifagyasztott eperfagylalthoz hozzákeverjük az eper tejszínkrémet és kitöltjük vele az üreget. Vékony zsírpapírral lefedjük, légmentesen lezárjuk, 2-3 órára mélyhûtõbe zárjuk. Felhasználás elõtt langyos vízzel lemossuk a formát, majd kiborítjuk egy kerek herendi porcelán, vagy ajkai üvegtálra, díszítjük, majd felvágjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!