2024.04.19. - Emma

Café Flambé

Hozzávalók 4 csészéhez: 5 cl presszókávé, 8 cl Cognac, 8 db kockacukor, 1 narancs.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Cognac-ot egy edényben felmelegítjük annyira, hogy még épp ne jöjjön forrásba. A kockacukrokat óvatosan összedörzsöljük a narancs héjával, hogy átvegye annak aromáit, majd minden csészébe kettõt-kettõt helyezünk belõle. A cukrokra rászûrjük a Cognac-ot, majd meggyújtjuk azt. Néhány másodperc múlva az égõ Cognac-ra töltjük a kávét és azonnal szervírozzuk az italt.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!