2024.04.25. - Márk

Zöldborsó angolosan

Hozzávalók: 1,5 kg zöldborsó, 5 dkg vaj, só, csipetnyi cukor, 1 csokor petrezselyem-zöld.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított zöldborsót a forró vajban megforgatjuk, és megsózva, fedõ alatt, abban a lében, amit enged, puhára pároljuk. Tálalás elõtt tálra, és enyhén megcukrozzuk, és a petrezselyemzölddel meghintjük. Ha konzervborsóból készítjük, a leszûrt borsót forgatjuk meg a vajban, és megízesítve felmelegítjük, de nem forraljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!