Hozzávalók: 2 l édes vörösbor, 1 ü cukrozott-magozott meggybefõtt, 10 dkg mazsola, 1 deci rum, Ízesítéshez, ízlés szerint; cukor vagy édesítõ, fahéj, szegfûszeg.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A lecsepegtetett meggybefõttet és a mazsolát megáztatjuk az 1 deci rumban 1 órával az elkészítés elõtt,majd hozzákeverjük a meggybefõtt levét. A vörösbort a fahéjjal és szegfûszeggel, (szükség esetén édesíthetjük még tetszés szerint)felforraljuk, majd hozzáadjuk az elõtte elkészített keveréket, rövid idõre egybeforraljuk, majd forrón szervírozzuk.
Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!