2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Májfelfújt

Hozzávalók: 6 dkg baromfimáj, 0,5 zsemle, 1 db tojás, 1 kk apróra vágott petrezselyemzöld, ízlés szerint szerecsendió reszelék, és só, vaj a sütõforma kikenéséhez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A májat finoman lekaparjuk, beáztatjuk, majd kifacsarjuk a zsemlét. Hozzáadjuk a májat és a fûszereket és a tojás kemény habját. Vajazott edényben, - vízfürdõben 40 percig fõzzük. Melegen tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!