Szép, kerek gesztenyéket hasítsunk be a domború felükön. Sütõben pirítsuk rövid ideig, hogy le tudjuk szedni a külsõ, kemény héjat.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Dobjuk bele egy fazék forrásban lévõ vízbe, így a belsõ héj is könnyen eltávolítható.
Ezután fõzzük puhára vaníliával ízesített cukros tejben. Daráljuk bele egy szép nagy üvegtálba, tegyünk rá tejszínhabot, szórjuk meg cseresznye- és meggybefõttel, locsoljuk meg kevés konyakkal.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!