Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tûzrõl azonnal lehúzzuk, és egy tiszta konyharuhával letakarjuk. Másnapig az edényben hagyjuk, azután átszûrjük, sõt át is nyomkodjuk. A lébe belekeverjük az édesítõt és a tartósítót. Kiforrázott, lehetõleg hosszú nyakú üvegekbe töltjük. Lekötjük, majd gõzölõfazékban 25-30 perc alatt felforrósítjuk. A gyümölcslé gyöngyözésétõl számított 30 percig állandó, nagyon gyenge forrásban tartjuk, és azonnal száraz gõzbe tesszük. Megjegyzés: A rostos ivólé nagyon egészséges, segíti az emésztést. Ha valaki mégsem rostos ivólevet óhajt készíteni, legalább kétszer szûrje át a meggylevet, másodszor gézen vagy tüllön keresztül.
Jó étvágyat!