Hozzávalók: 3 érett avokádó, 4 deci húsleves, 1 deci száraz fehérbor, 2 deci tejszín, 1 evõkanál olívaolaj, 1 citrom leve, só, õrölt bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az avokádók belsejét kikaparjuk, és a citromlével, sóval, törött borssal összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a bort, az olívaolajat és a húslevest, valamint a tejszín felét, és újra összedolgozzuk. Lehûtjük, majd tálaláskor a maradék tejszínbõl vert kemény habgombócokkal és pirított-sajtos bagettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!