2024.04.24. - György

Sváb májgaluskaleves

6 dkg vajat habosra keverünk, összekeverjük 20 dkg elkapart marhamájjal, három tojással, egy beáztatott és jól kinyomkodott zsemlével, 5 dkg zsemlemorzsával, kevés majoránnával.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Megsózzuk, megborsozzuk. A masszát galuskaszaggatón beleszaggatjuk egy fazék forrásban levõ vízbe.

Tíz-tizenöt percig fõzzük a galuskát, megvárjuk, míg feljön a víz színére, ekkor szûrõkanállal kivesszük, lecsöpögtetjük, és áttesszük az elõzõleg elkészített hús vagy erõlevesbe.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!