6 dkg vajat habosra keverünk, összekeverjük 20 dkg elkapart marhamájjal, három tojással, egy beáztatott és jól kinyomkodott zsemlével, 5 dkg zsemlemorzsával, kevés majoránnával.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Megsózzuk, megborsozzuk. A masszát galuskaszaggatón beleszaggatjuk egy fazék forrásban levõ vízbe.
Tíz-tizenöt percig fõzzük a galuskát, megvárjuk, míg feljön a víz színére, ekkor szûrõkanállal kivesszük, lecsöpögtetjük, és áttesszük az elõzõleg elkészített hús vagy erõlevesbe.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!