2024.04.19. - Emma

Örmény zöldség

A meghámozott krumplit, a megtisztított padlizsánt és a hagymát kockázd fel, s vajon kissé pirítsd meg.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Add hozzá a darabokra vágott zöldpaprikát, sózd, önts alá kevés vizet, és párold meg. Amikor már majdnem puha, add hozzá a felkockázott paradicsomot. A tálalásnál apróra vágott kaporral és petrezselyemmel hintsd meg.

Hozzávalók:
80 dkg burgonya
40 dkg padlizsán
30 dkg paradicsom
2 zöldpaprika
1 kis fej hagyma
10 dkg vaj
petrezselyem
kapor


Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!