2024.04.18. - Andrea, Ilma

Kínai rákgolyók

Hozzávalók: 10 dkg nyers garnéla rák (megpucolva), 10 dkg darált hús (sertés), 1 tojás (szétválasztva), 1 fokhagyma, aprítva, 1 tk aprított koriander, 1 ek reszelt gyömbér, 3 csepp szezámolaj, olaj, só, bors. Tálaláshoz: koriander, snidling.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A garnéla rákokat össze turmixszoljuk a tojás fehérjével, fokhagymával, gyömbérrel, szezámolajjal és korianderrel. Elkeverjük a darált hússal, majd megsózzuk, megborsozzuk. Kis (2-3cm-s) gombócokat formálunk és forró, bõ olajban egy wokban aranysárgára sütjük. Papírtörölközõn lecsepegtetjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!