Hozzávalók: 1/5 kg barack, 2 dl édes fehérbor, 2 kanál zsemlemorzsa, 12 dkg cukor, fél citrom leve,
1 tojás, 1 dl tejszín.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A barack felét meghámozzuk, felszeleteljük, és a fehérborban megfõzzük. 1.5 liter vízben megfõzzük a prézlit és a maradék barackot, majd ezt áttörjük, cukrot adunk hozzá. A tojásból és tejszínbõl habarást készítünk, majd óvatosan hozzáadjuk a leveshez. Jéghûtve, gyümölcsökkel vagy virágszirommal díszítve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!