2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Karamellás forró csokoládé

Hozzávalók 2 személyre: 6 dl tej, 18 dkg tejcsokoládé, 1,5 dl habtejszín, karamellszósz, néhány apróra felvágott lágy karamella.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csokoládét a tejben felolvasztjuk, majd mielõtt felforrna, levesszük a tûzrõl, és két csészébe töltjük. Rákanalazzuk a felvert tejszínt, meglocsoljuk a karamellszósszal, majd a lágy karammellával díszítve kínáljuk.

Kellemes kávézást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!