2024.04.24. - György

Natúr szûzérmék tejszínes spárgával

Hozzávalók: 60 dkg sertés szûzpecsenye, 60 dkg spárga, 6 dkg vaj, 2 dl tej, 1 dl tejszín, 1 csapott ek. étkezési kukoricakeményítõ vagy valamilyen liszt, só, õrölt fehérbors, 1 csokor kapor, 1 citrom.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szûzpecsenyét 3-3 kis szeletre felvágjuk, enyhén kiklopfoljuk, besózzuk. A megtisztított spárgát kb. 10 cm-es darabokra vágjuk. A vaj felében a spárgát megpároljuk. A kaprot finomra vágjuk. A keményítõt a tejszínnel, majd a tejjel simára keverjük. Ráöntjük a spárgára a kaporral, citrommal, borssal ízesítjük, keverjük, hogy a mártás ne ragadjon le. A többi vajban megsütjük a szûzérméket. Párolt barna rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!