Hozzávalók: 32 dkg száraz csuszatészta, 20 dkg juhtúró, 10 dkg füstölt szalonna, 1 csokor kapor, 2 dl tejföl, 1 kk só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tésztát sós vízben kifõzzük, leszûrjük, hideg vízzel leöblítjük, és a kiolvasztott füstölt szalonna zsírján átforgatjuk. Ráöntjük a tejföllel, finomra vágott kaporral ízesített juhtúrókeveréket. Még egyszer átpirítjuk és szalonnatepertõvel megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!