2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Túrós galuska

Hozzávalók: 50 dkg túró, 50 dkg liszt, 3 db tojás, 2,5 dl tejföl, 20 dkg füstölt szalonna, 2 dkg só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A lisztbõl és tojásból kevés vízzel tésztát készítünk, sós vízbe szaggatva megfõzzük. A szalonnát apró kockára vágjuk és kipirítjuk, még forrón a leszûrt galuskát és a villával megtört túrót hozzáadjuk. Tálaláskor tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!