2024.04.24. - György

Tõkehal rizzsel

Hozzávalók: 50 dkg tõkehal, 30 dkg rizs, 4 fõtt tojás, 4 dl víz, 4 kanál apróra vágott petrezselyemzöld, 2 kanál olaj, só, bors, 1 fej vöröshagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az apróra vágott hagymát üvegesre sütjük a wokban, majd megpirítjuk a rizst és 5 percig pároljuk. A felkockázott halat hozzáadjuk, majd újabb 10 percig pároljuk.

Végül sóval, borssal ízesítjük, a negyedbe vágott tojásokkal és a petrezselyemzölddel díszítjük, és még 5 percig pároljuk. Szükség szerint a rizs alá öntsünk vizet sütés közben.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!