2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Forgácsfánk

Hozzávalók: 6 tojás sárgája, 2 dl tejföl, 50 dkg liszt, 2 ek cukor, 2 ek rum, porcukor, vaniliás cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tojássárgáját, a tejfölt, a lisztet, a cukrot és a rumot összegyúrom és 30 percig pihentetem. 3 mm-es vastagságúra nyújtom és téglalap alakúra vágom. A közepét is kétszer bevágom. Forró olajban kisütöm és még melegen megszórom vaniliás porcukorral.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!