2024.04.19. - Emma

Mézben eltett fokhagyma

Hozzávalók: 25 gerezd fokhagyma, 15 dkg méz, 3 citrom leve, 1 ágacska rozmaring, 1 chilipaprika, só, tej.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fokhagymagerezdeket 2-3 percig fõzöm a tejben, majd jól lecsepegtetem. A mézet a citromlével, a rozmaringgal, az erõspaprikával és egy csipetnyi sóval felfõzöm. A fokhagymagerezdeket üvegekbe rakom, ráöntöm a mézes keveréket és lezárom. 3-4 nap múlva fogyasztható.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!