2024.03.29. - Auguszta

Emmentáli parasztsonka

Hozzávalók: 1 parasztsonka, 2 dl tej, vagy diónyi vaj, 1 hagyma, melyet babérlevéllel és szegfûszeggel tûzdelünk meg, 1 pórészál.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sonkát 24 órán keresztül hideg vízben áztatom, majd 3-4 l vízben a hozzávalókkal együtt megfõzöm. Kis tûzön, éppen csak melegítem. Az elsõ kilóra egy óra, minden további kilóra pedig fél-fél óra idõt számítok. Ha megfõtt, kiveszem a vízbõl, lehúzom a bõrét és forrón tálalom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!