2024.04.17. - Rudolf

Spagettisaláta

Hozzávalók: 25 dkg spagetti, 20 dkg puha sajt, 1 zöldpaprika, 3 ek finomra vágott petrezselyemzöld, 1 szétnyomott fokhagymagerezd, 4-5 ek olivaolaj, 2-3 ek borecet, vagy balzsamecet, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A spagettit sós vízben 9 percig "al dente" fõzöm. Szitán lecsurgatom és hideg vízzel leöblítem. A paprikát megmosom, kimagozom és igen finom kockákra vágom. Azt olajat, ecetet, fokhagymát, petrezselymet, sót és borsot jól összekeverem. A sajtot felkockázom. Az összes hozzávalót lazán összekeverem és 15-20 percig érlelem, majd, ha kell utánafûszerezem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!