2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Marinált zöldpaprika

Hozzávalók: 1-1 zöld és sárga paprika, 7 ek olaj, 2 tk balzsamecet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A paprikákat csíkokra vágom és egy serpenyõben 3 ek forró olajon idõnként megkeverve sötétbarnára sütöm. Hagyom kissé lehûlni, majd lehúzom a bõrét. A paprikákat a balzsamecettel és a maradék olajjal marinálom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!