2024.04.24. - György

Kapros lazac

Hozzávalók: személyenként 1-1 szelet lazac, 2-3 dl fehérbor, 1 csomag kapor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A lazac szeleteket beletesszük egy hõallo talba, és leontjuk a feher borral, es beletesszuk, a csomag kaprot,/nem apritjuk fel, a kaprot/.Kb. 2 ora hosszat pacoljuk ebbe a lébe. Utánna, feltesszük a hõállóedénnyel együtt, a tûzhelyre. Lassan paroljuk, épphogy gyöngyözzön, és 5-6 perc múlva kész.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!