Hozzávalók: személyenként 1-1 szelet lazac, 2-3 dl fehérbor, 1 csomag kapor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A lazac szeleteket beletesszük egy hõallo talba, és leontjuk a feher borral, es beletesszuk, a csomag kaprot,/nem apritjuk fel, a kaprot/.Kb. 2 ora hosszat pacoljuk ebbe a lébe. Utánna, feltesszük a hõállóedénnyel együtt, a tûzhelyre. Lassan paroljuk, épphogy gyöngyözzön, és 5-6 perc múlva kész.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!