2024.04.24. - György

Tofusaláta

Hozzávalók: 30 dkg tofu, 25 dkg sárgarépa, fél db uborka, 1 csomag újhagyma, 3 db kínaikel-levél, tengeri só vagy szójaszósz, 1 csokor petrezselyem, 15 dkg tojásmentes tarhonya, 1-2 evõkanál szezámkrém vagy sós mogyorókrém, 1 teáskanál 5 %-os almaecet
olaj, salátalevelek.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tofut kockára vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hagyjuk kihûlni. A tarhonyát megfõzzük, szintén kihûlni hagyjuk. A zöldséget felaprítjuk és a tofuval, tarhonyával összekeverjük. A szójaszószból, szezámkrémbõl, almaecetbõl, olajból és az apróra vágott petrezselyembõl kevés vízzel öntetet készítünk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!