2024.04.24. - György

Sült padlizsán

Hozzávalók személyenként: 4 db padlizsánkarika, só, bors. A mártáshoz: 2 dl 12%-os tejföl, 1 kis tubus majonéz, 1 mokkáskanál mustár, pár csepp citromlé, 1 mokkáskanál cukor vagy édesítõ, zúzott fokhagyma ízlés szerint.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A padlizsánkarikákat megsózzuk, esetleg borsozzuk, és mikrohullámú sütõben 4-5 perc alatt héjastól megsütjük.

A mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük, és bõven leöntjük a padlizsánkarikákat, friss zöldfûszerrel díszítjük, így tálaljuk. Nagyon finom orosz eredetû elõétel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!