Hozzávalók: 20 darab sós palacsinta, 5 keménytojás, 1 pohár tejföl, 2 dkg vaj, fél citrom leve, fél csomó metélõhagyma, 2 doboz kaviár, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A keményre fõzött tojásokat meghámozom és durvára vágom. Elkeverem a kaviárral, az apróra vágott snidlinggel és 2-3 evõkanál tejföllel. A palacsintákat meglocsolom kevés citromlével, megtöltöm a kaviáros töltelékkel, háromszögalakúra hajtom és átfedéssel egy kivajazott tûzálló tálra fektetem. Tejföllel meglocsolom és 10 percre betolom a forró sütõbe.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!